Bravčové stehno bez kosti, s časťou kolena
Bravčové mäso
Bravčové stehno bez kosti, bez kolena, bez šliach.
Začistené nožom. Rozdelené na 5 svalov.
Bravčové stehno bez kosti, bez kolena, bez šliach.
Vonkajšia aj vnútorná strana začistená strojom (bez...
Bravčové karé rovný rez. Bez kosti, bez retiazky, začistené (Tuková vrstva max 3mm).
Váhová klasifikácia: -3kg...
Bravčový bok s kožou, zrezané rebrá, bez chrupaviek.
Kategória Deli, rozmery cca 23x50
Bravčový bok bez kože, zrezané rebrá, bez chrupaviek.
Kategória Deli, rozmery cca 23x50.
Bravčový bok, zrezané rebrá, bez kože, bez chrupaviek.
Nezarezaný, extra chudý.
Bravčová krkovička bez kosti, rovný rez.
Bez tukového krytia. Váha cca 2,2 – 2,4 kg / ks
Bravčová krkovička s kosťou, rovný rez.
Bez tukového krytia. Váha cca 2,5 – 3,0 kg / ks
Bravčové plece bez kosti, bez tukového krytia, bez kolena, bez chrupaviek, bez krvavých častí
Bravčový orez z pliecka a stehna, bez chrupaviek, bez kostí, bez kože. Podiel tuku 30% (VL)
Bravčový orez z karé, pliecka, stehna, boku, panenky. Bez chrupaviek, bez kostí, bez kože. Podiel tuku 10% (VL)
Informácie o podmienkach spracúvania osobných údajov TU.