Výrobné mäsá

Bravčová bránica bez membrány

Bravčová slanina z chrbtovej časti, bez kože

Kože z pliecka, stehna, z boku

Kože z chrbtovej časti bez tuku

Bravčový lalok bez kože, s kontrolným rezom

Bravčový lalok s kožou, s kontrolným rezom

Mäkká slanina z bokovej časti, bez kože

Bravčové mäso z pliecka a zo stehna, bez kože a bez kosti

Bravčový orez z bokovej časti
Podiel tuku 50% (VL)

Bravčový orez zostehna Bez chrupaviek, bez kostí, bez kože. Podiel tuku 40% (VL)

Bravčový orez z pliecka a stehna, bez chrupaviek, bez kostí, bez kože. Podiel tuku 30% (VL)

Bravčový orez z karé, pliecka, stehna, boku, panenky. Bez chrupaviek, bez kostí, bez kože. Podiel tuku 10% (VL)

Bravčový orez z hláv, bez vnútorných a vonkajších líčok

Membrány z bravčového stehna. Obsah tuku cca 20% (VL)

Bravčové vnútorné sadlo, obsahuje aj časť z oblasti obličiek

Spoločensky zodpovedný podnik 2014

MERFOR, a. s.
Dunajská 46
811 08 Bratislava
Email: merfor@merfor.sk